terjah terjah apa yg ada dulu.

Loading...

Wednesday, 25 January 2012

4 hari yang menggembirakan aku, enjoy abissss.

assalammualaikum.
salam ya habibi, kaifahalukum? ohh, biqa'? alhamdulillah .. =)
syukur kepada ALLAH S.W.T , aku masih dapat bergembira mcm biasa, aku gembira aku masih ada peluang nak hidup kat dunia ni, dan syukur rezeki aku melimpah2..
agaknye kenapa la aku ni terlalu gembira? sebabnya aku dpat rasa 4 hari yang sangat2 mgembirakan aku. 
sepanjang dari aku cuti seminggu ni, aku dpat bergembira ngan family , kawan2 juga HATI aku..heehe

hari pertama bertarikh 21/hb 1/ 2012. makan angin ngan family-trip ke PADANG BESAR perlis..=)))

mak aku beli beg baru, aku yang beragam..pinjam beg ye mak, =)
sepanjang kami dia sana, shopping abis. =)

hari kedua bertarikh 22/hb 1 /2012 . pergi dua majlis kawan baik aku bertunang, dan kat situ dapat jumpa kawan2 lama, serius sangat seronok, terlalu gembira. kami dah macam apa dah, bergambar je tak abis, sampai culik "pengantin" lama2, sebab semata-mata sakan bergambar =) , apa2 pun kerinduan kat kawan2 terubat.

rumah pertama, pertunangan imah =)

hari ketiga 23/hb 1/2012 .jumpa HATI, walaupun kejap. tapi sgt suke , biasalah, rindu kan,  hekhek=)


hari keempat bertarikh 24/hb 1 /2012. berkelah dgan family, ke sungai sedim.15 orang , sure lah seronok kan. enjoy terlampau! happpyy..=).sayang sekali tak bergambar arini. dalam seramai tu xde yang nak amik gmbar, maklumlah syok mandi n berendam, mana sempat bergambar, kang masuk air pulak kamera tu, hee

4 hari ni yang buat aku bersyukur sgt2 aku ni masih disayangi dan masih diberi peluang untuk rasai perasaan gembira dan keseronokan dunia, nikmat berkeluarga, nikmat berkawan , dan nikmat berkasihan. heee


2 comments: