terjah terjah apa yg ada dulu.

Loading...

Saturday, 6 October 2012

happy anniversary :)

our calendar 

6/10/2008 . That year, that week,that day,that minute, that second.. i had knew u, that day i accepted u being part of my life. that day too, i become obviously too care for u, waiting for ur message every second, waiting for ur calls, waiting for ur love words, waiting u're saying " can i be yours?" waiting by waiting, it's become true, my wishes get damn true. u're asking me.. "boleh saya nak jadi lebih daripada kawan awak?"
that words, that question made me like a layang-layang di udara, terbang bebas rasa gembira. terbang dengan penuh rasa bahagia . ohh no. ohhhh is that a mimpi?? u're asking that?  u had know my feeling, hahhahha. i'm not perasan lah kan? hewhehewhehew :)

that day, 6/10 he is asking me that question. ohhh no apa nak jawab, hati dah berbunga-bunga.. tapi sabar. jangan gelojoh. jawab bebaik... malu2 kucing walaupun dlm hati amat sgt2 nak !!!! yes, i want more from just a friend! aduhhhh malu gile my jawapan is yes! hehehhhee. from that day. alhamdullillah.. i had know him until now. i was still as his 'more than friend' a.k.a his gf. girlfriend . insyallah i want to be his future zaujah, 1 day. maybe . if ALLAH wills it. really, i want it.really! the most happiest moment i had if it happen. 

sayang, thanks for the 4 years, actually dah tahun ke 5 i had know u ! tapi kalau ikut anniversary, yang ke 4 la kan! happy anniversary my dear. so much great moments ever i had with u. so lucky i have u until now, so glad u're still with me. so terharuuuuu u're never leave me. please keep it my dear. saya nak sangat awak stay ngn saya sampai bila2. tapi tak nak lah smpai jinjang pelamin je mcm orang lain kata tu. kalau stakat tu je, tak cukup.. saya nak dengan awak smpai takda lgsung masa yang tak terisi bersama awak, kalaulah bole selamanya saya nak awak jadi milik saya. nak sgt ianya kekal macam ni, tapi saya tak tahu macam mana hati awak. macam mana perasaan awak, still like that day or not, still want to be with me or not. susah la, hati orang lain2. perasaan orang lain2, saya tak bole paksa. saya dapat harap je, kalau awak still ada with me nnti, of course lahh saya bergoyang-goyang atas gunung menari lagu hoore-hoore seronok sebab saya masih ada awak. tapi kalau awak dah tak nak saya, tak pe saya paham. saya tak nak paksa awak. saya masih boleh berharap. tak salah pon. saya boleh nyanyi lagu melukut di tepi gantang je kat tepi jalan, ada  gak orang bg saya sedekah. kesiankan saya. kan? kan?

awak, from 6/10/2008 - 6/10/1012 . its had been 4 years! macam tak caya, saya macam bole rasa how we meet for first time, how we messaging for first time, how we are talking on the phone and face to face for the first time. ingat lagi first time kita jumpa, awak gabra. hahahaha. eh, saya pon sama. tapi saya pndai cover. kahkahkah. 

awak. saya nak cakap saya sayang awak. insyAllah sampai sekarang, saat ni pon saya still. saya terlalu cinta. tapi saya tahu cinta pada awak, tak bole melebihi cinta saya pada ALLAH. saya sayang ALLAH melebihi segalanya. saya bersyukur ALLAH beri saya seseorang iaitu awak, seorang lelaki yang bole buat my heart go dup dap dup dap.hehehe :)  thanks dear! thanks for everythings! happy anniversary my dear ! it's 4th anniversary. :) ALHAMDULILLAH..... <3 <3 <3

*for you, my dear. future zauj, insyallah*

we, still  :)