terjah terjah apa yg ada dulu.

Loading...

Thursday, 27 September 2012

birthday boy :)



Assalammualaikum......... lamanya rasa tak menaip ,  malas tambah dengan busy terlampau, tak terasa nak wat entry baru, tapi hari ini aku datang balik, sebabnya nak buat entry about someone yg paling special dalam hidup aku. klu nak tahu 26/9/2012 birthday dia ,oh yeahh birthday boy ! he's the one i loved so much. love? love? Eh, is that my lover? ehhh.. mestilah... he's my lover.kekasih hati pengarang jantung lahhh..  alamak. malu pulak. :P okay, the reason is aku nak bg die baca entry ni, hehhee . for you my sayang.ABDUL MUKHAIMIN, happy birthday my dear. tak sangka eh dh tua awak ye, walaupun ikut umur saya kakak lah kan, well.... saya tua 6 bulan kan dr awak.. kiki.. apa pun, kamu tetap like as a brother, a man , a boy sometimes ~hahaha , a superhero , a macho one,and  a senget man i ever had !  walaupun kdg2 macam old man kamu tu  ! hahahaha.  


birthday boboy, hahahahah


Dear you, my prince charming.. ~hahahaha~  :-p ... THANKS for the 5 years stays with me, the bongok one,  the gedik, si kuat merajuk, si hangin tak tentu pasal & si clumsy ni.. :) Dear,  may all of your wishes get true,  succed in ur life, achieve all of ur dreams , get the highest pointer, finish ur studies well, get the good job, get married soon & surely  wish  awak dapat jumpa jodoh y paling baik , y  solehah , y cantik, y baik dan tentu dapat bahagiakan kamu ( jodoh pertemuan terletak pada Allah kan) . even kita dah 5 years together, sy tahu kita perlu letak semua tu pada ALLAH. sy tetap akan doakan our relationship ni, tapi kalau dikatakan kita tidak berjodoh , sy terima seadanya. kalau kita memang berjodoh, sy nak bersyukur sgt2 sebab ALLAH dah bagi jodoh yang paling baik buat saya. Alhamdulillah :)  


sorry sayang, sebab sy tak de dengan awak celebrate ur birthday eve! okay,cakap pasal birthday eve, tepat je jam 12 malam dapat jugak aku wish kat my senget ni. sorry tersangat sebab nya semalam aku penat sgt2 dan tido awal.  aku serius penat gileee then terus tido lepas wish, sebabnya aku baru je pas abis buat performance untuk kelas Muzik . dek penat2 balik dr menari & menyanyi bagai aku pun terlelap lahhhhh... tak tahulah then apa yg si senget ni kena , yg aku tahu dia cakap nk g study last time aku kol dia sebelum aku hanyut dgn mimpi tu. Sorry for not staying with you that night. I was so tired, doesn’t mean I won’t celebrating ur birthday ,even i'm not staying my eyes and keep texting with u, hehehee .. but u yang said that u want to study. So I get my bed lahhhhh. 

Hehehehehe. Okay rupa2nya, ada 2 orang his bestfren ni buat surprise kat dia. Seriously, awesome sgt sebab diorang berjaya bg tepung kat dia. hahhahhahahhaha. sporting abis diorang ni, padan lah muka kau wahai sengetttt!!! aisshh, klu lah aku pon ada situ kan best. Nak jugak berperang tepung ni. Tapi apakan daya aku tak de kat situ. Thanks to Darla Carlorlina & Jard Gonzalez dah wat budak senget ni mandi tepung, hamek kau !!!!!!!!!! diorang pun kasi kek jugak kat dia.. elelellelehhh terharu lah tu kan ?? ngaku je lah sengettt. Hehehhe.

ni gmbar diorang bg kek. *curigambarkatfb* hehhe

si senget ngan si otai2 . cayalah both of u kenakan budak ni!


Untuk Darla Carlolina & Jard Gonzalez, thanks sebab dah jadi kawan y paling dia rapat, for sure korang memang gila2 cm dia jugak.  Hehehee.. Walaupun kita, ( me and both of u ) kenal kat fb je, korang dua my best friends too. thanks (^_^) Lepas ni, apa2 lagi komplot bersama ye, kita kenakan si sengettt tu lagi. *Saya je belum celebrate dengan kamu senget, maaf yer, nnti kita jumpa kita celebrate okay? Hee *




~ selamat hari jadi 
my dear! 
from, ur makcik ~